G3015C fiber lézervágó

80m/min sebesség  -  1.0G gyorsulás  -  IPG lézerforrás 1kW-tól 1.5kW-ig

Az XLASE „Low Power” kategóriájában a G3015C képviseli a cég belépő szintű megoldását az ipari fémvágás területén. 3000x1500mm -es hasznos munkaterülettel rendelhető. A kedvezőbb végösszeg semmilyen kompromisszumot nem kíván elvenni a sebességből vagy minőségből. A G szériában ismert csúcsminőségű importált fődarabok alkotják a gép lelkét: Wittenstein Alpha fogasléc, Precitec lézerfej alkatrészek, Panasonic szervomotorok, IPG lézerforrás valamint Omron, Rexroth és Schneider elektronikai és pneumatikai alkatrészek. A feszültség mentesített, 20 évre garantált váz és a minőségi alkatrészek lehetővé teszik az akár 80m/perc sebességet, 1G gyorsulást valamint 0.05mm-es visszatérési pontosságot. Nagy sebességnél és apró objektum vágásakor sem jellemző a géptest vagy fej rázódása! A G3015C lézervágó gépünk burkolat nélkül érkezik, ezért a választható lézerforrás teljesítménye 1.5kW-ban maximalizált és szigorúbb munkavédelmi körülményeket igényel.

 
 

A precizitást csak a jó alapoktól kezdve lehet elérni. Az XLASE gépek vázai a 12 méteres CNC marógéppel történt megmunkálást követően 600°C fokos hőkezelést és 24 órás lehűtést kapnak a legalább 20 éves deformálódás mentes élettartam érdekében. Az asztal nagy teherbírású de precízen állítható talpakkal érkezik. Két méretben rendelhető: 3000x1500mm vagy 1500x1300mm. 

A legfontosabb fődarabok piacvezető német és japán beszállítóktól érkeznek. A lineáris meghajtás főbb alkatrészei a német WITTENSTEINTŐL érkezik, míg a szervomotorokat a PANASONIC szállítja. A lézerfej is német, PRECITEC technológiát tartalmaz. Az X tengely gerenda 20mm-es vastagfalú öntött alumínium, mely több mint 2G gyorsulásra van tervezve. Az önzsírzó, zárt mechanika, a minőségi fődarabok, a Rexroth/Omron alkatrészek mind a hosszú távú stabil működését garantálják.

Az XLASE gépek CypCut vágószoftverrel érkeznek (az ár tartalmazza). Ipari felhasználás, de még is felhasználóbarát, könnyen kezelhető. A nyílt forráskódú, Windows alapú szoftver egyszerű telepítést, kezelést tesz lehetővé. Nincs szükség drága szoftver opciókra, frissítésekre. A legnépszerűbb vektoros fájlformátumok importálhatók (pl. DXF, AI). A CypCut számos lehetőséget kínál fel: Görbék szerkesztése, bontása, csoportosítása, profi Nesting (táblaterv) funkció, mikro perforálás és forrasztás, lézernyaláb ki-be lépési pontok stb. A szoftverben az alapanyagnak megfelelő technológiai beállítás kiválasztható, de új alapanyag beállítások is készíthetők.

A G3015C típus nyitott síkágyas kialakítással 1.5kW-ig rendelhető. A gépünk ebben a formátumban is megfelel a lézergyártmányokra vonatkozó MSZ EU 608256-1 előírásoknak a megfelelő munkavédelmi előírások betartása mellett. Szükség esetén full protection cover opcióval is rendelhető a lézervágó. E felár esetén a gép teljesen zárt burkolatot kap nyitható biztonsági ajtókon keresztül történik a lemez kézi felrakása és leszedése.

 

Műszaki adatok

 
g3015c fiber lézervágó vágásminták
DSC_1429.JPG
fem-lezervagas-minta4.jpg
fem-lezervagas-minta6.jpg
fem-lezervagas-minta5.jpg
fem-lezervagas-minta2.jpg
fem-lezervagas-minta.jpg

Signdepot Europe Kft.

5100 Jászberény, Alkotás u. 4.

Kapcsolat

Kövessen bennünket

+36 57 506 510 /515

©2018 minden jog fenntartva Signdepot Europe Kft