Signdepot Europe Kft.

5100 Jászberény, Alkotás u. 4.

Kapcsolat

Kövessen bennünket

+36 57 506 510 /515

©2018 minden jog fenntartva Signdepot Europe Kft

Új technológia a HSG-nél: "Smoother"

2017-12-14

 A vastag alumínium lemez lézeres vágásánál jelentkező sorjásodásra új technológiát vezetett be a HSG. A megoldás elsősorban a nagyobb teljesítményű (>2kW) fiber lézervágók és a kb. 6mm-nél vastagabb alumínium vágásnál okoz jelentős előrelépést. 

Az alumínium anyag és a nagy energiájú lézernyaláb találkozása egyre jelentősebb mennyiségű olvadék és sorja képződését eredményezi az anyagvastagság növekedésével. E speciális új opció nélkül eddig elkerülhetetlen munkafolyamat volt a vágást követő mechanikai megmunkálás, az élek sorjázása. Fontos megjegyezni, hogy ez a jelenség elhanyagolható, a szinte sorja mentes vágás természetes a vékonylemez vágáskor kb. 3-4mm vatagságig. 

 6mm alumínium vágás: Felül az opcionális kiegészítővel, alul az opció nélkül.

 

Az új technológia segítségével a rozsdamentes acél Nitrogénnel történő lézeres vágásához hasonló precíz eredményt kaphatunk. Az opció egy fizikai kiegészítő a berendezéshez és opcionálisan választható a HSG fiber lézergépek rendelésekor 2kW teljesítmény felett. A kiegészítő Oxigén és Nitrogén gáz keverékét állítja elő a vágáshoz. 

 

Az új Smoother opció ára kb. 27000 USD várható. 2kW feletti teljesítményű HSG fiber lézervágógépekhez rendelhető. 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Új technológia a HSG-nél: "Smoother"

December 14, 2017

1/3
Please reload

Kiemelt bejegyzések

Régi blog bejegyzések

Please reload