X1510 fiber lézervágó

120m/min sebesség  -  1.5G gyorsulás  -  IPG lézerforrás 1.5kW-tól 3kW-ig

Az X1510 modell teljesen zárt elegáns külsővel rendelkező kompakt, kis helyigényű energiatakarékos fiber lézervágó. Az X3015 típushoz hasonló tulajdonságokkal rendelkezik, de kisebb asztallal A gép fődarabjai a HSG-nél már megszokott német és japán csúcsminőségű alkatrészek alkotják: Panasonic szervomotorok, IPG lézerforrás, Wittenstein Alpha fogasléc, Precitec lézerfej, Omron és Schneider elektronikai. A minőségi alkatrészeknek köszönhetően nagy megmunkálási sebességgel rendelkezik ami akár 120méter/perc is lehet 1.5G gyorsulással. A gép belső vázát hőálló mangán acéllemez borítással látták el, melynek funkciója, hogy hatékonyan védje a hőtől és az ütődésektől.

 
 

Az XLASE gépekre jellemző precizitás a gép vázában is megmutatkozik. A géptest alapját egy rendkívül stabil és masszív váz alkot, ami egy 12 méteres CNC marógéppel történt megmunkálást követően 600°C fokos hőkezelés és 24 órás lehűtés következik. A speciális eljárásoknak köszönhetően az asztal felületének pontossága 20 évre garantált.

 

A gép 1500x1000mm-es horizontálisan mozgó hasznos munkaasztallal rendelkezik. Újratervezett burkolatát hátsó ajtóval látták el, mely lenyitásával nagyobb méretű lemezek is feldolgozhatóak vele, lemezrögzítő rendszere pedig megakadályozza az alapanyag rezgését és elmozdulását.

A fiber lézervágó gépekre való specializációnak köszönhetően az XLASE/HSG gépek magas műszaki színvonalat képviselnek. A gépeket alkotó fődarabok egytől-egyig neves beszállítóktól érkezik (IPG lézerforrás, Precitec lézerfej, Panasonic szervomotorok, Wittenstein Alpha fogasléc, Omron és Schneider elektronikai alkatrészek).  Az automatikus önzsírzó és teljesen zárt rendszernek köszönhetően mindig optimális a kenés, minimális koszolódás és karbantartás mellett. 

A gép hosszútáv precíz működése érdekében a vázat hő- és égésgátló mangán acéllemez borítással látták el, amely ellenáll a vágás során történő nagy erővel kicsapódó salakanyagnak, a magas hőmérsékletnek és az ütéseknek.

 
g3015c fiber lézervágó vágásminták
DSC_1429.JPG
fem-lezervagas-minta4.jpg
fem-lezervagas-minta6.jpg
fem-lezervagas-minta5.jpg
fem-lezervagas-minta2.jpg
fem-lezervagas-minta.jpg

Műszaki adatok

Signdepot Europe Kft.

5100 Jászberény, Alkotás u. 4.

Kapcsolat

Kövessen bennünket

+36 57 506 510 /515

©2018 minden jog fenntartva Signdepot Europe Kft