X3015 fiber lézervágó

120m/min sebesség  -  1.5G gyorsulás  -  IPG lézerforrás 1.5kW-tól 3kW-ig

Mint minden HSG modellnél az X3015-nál is az alapot egy rendkívül stabil és masszív váz alkotja, amely 4 lépcsős stresszmentesítésen és 600C°-os hőkezelésen esik át. A gép kizárólag csúcsminőségű német és japán alkatrészekből épül fel. Az X3015 egy 2D fém lézervágógép, 3000x1500mm-es hasznos munkaterülettel. A horizontálisan mozgatható munkaasztal megkönnyíti az alapanyagok ki- és berakodását. Zárt, formatervezett, elegáns ipari burkolata megvédi a dolgozót a reflektáló lézersugárzástól. A helytakarékosság érdekében vertikálisan nyíló ajtóval látták el. Az X3015 egy kis helyigényű, nagy sebességnél is rendkívül precíz, kompakt fiber lézervágó gép. 

 
 
 

A vágógép asztalszerkezetének belső része mangán bevonatot kapott, mely megvédi a szerkezetet a nagy hőtől és az ütődésektől, így garantál hosszabb élettartamot a váznak.

A legfontosabb fődarabok piacvezető német és japán beszállítóktól érkeznek. A lineáris meghajtás főbb alkatrészei a német WITTENSTEINTŐL érkezik, míg a szervomotorokat a PANASONIC szállítja. A lézerfej is német, PRECITEC technológiát tartalmaz. Az önzsírzó, zárt mechanika, a minőségi fődarabok, a Rexroth/Omron alkatrészek mind a hosszú távú stabil működését garantálják.

A precizitást csak a jó alapoktól kezdve lehet elérni. Az XLASE gépek vázai a 12 méteres CNC marógéppel történt megmunkálást követően 600°C fokos hőkezelést és 24 órás lehűtést kapnak a legalább 20 éves deformálódás mentes élettartam érdekében. Az asztal nagy teherbírású de precízen állítható talpakkal érkezik. 3000x1500mm hasznos munkaterülettel rendelkezik. 

Vertikálisan nyíló ajtaja és horizontálisan mozgó asztala hozzájárul a gép helytakarékosságához és a produktivitáshoz. A fiók kialakítású munkaasztal megkönnyíti a gépkezelő számára a lemezanyag be- és kirakodását.

Műszaki adatok

 
g3015c fiber lézervágó vágásminták
DSC_1429.JPG
fem-lezervagas-minta4.jpg
fem-lezervagas-minta6.jpg
fem-lezervagas-minta5.jpg
fem-lezervagas-minta2.jpg
fem-lezervagas-minta.jpg

Signdepot Europe Kft.

5100 Jászberény, Alkotás u. 4.

Kapcsolat

Kövessen bennünket

+36 57 506 510 /515

©2018 minden jog fenntartva Signdepot Europe Kft